Rondleiding

Hieronder staan enkele plaatjes van hoe de site er achter de login staat. Onder elk plaatje staat een korte beschrijving van waar je naar kijkt, ik hoop dat je op deze manier een idee krijgt wat je kan, en of het misschien nuttig voor je is.

Thuispagina

Op de thuispagina staat een soort samenvatting van de site, waar je na het inloggen op terecht komt. Allereerst is er een overzichtje van de huidige stand van de declaratielijst van het huis, en de eetlijst van dezelfde dag. Meteen daaronder staan nog eens extra de links naar de pagina's waar deze dingen veranderd kunnen worden. Het midden van de pagina is opgedeeld in een gedeelte waar je berichten voor elkaar kunt achterlaten en daarna eventueel weer kan verwijderen. Daar rechts van staat de kalender van deze maand, en de huislinks. De links kun je ook hier toevoegen, om iets aan de kalender toe te voegen kun je naar de pagina zelf gaan

Eetlijst

Op de eetlijst pagina kun je je inschrijven voor het eten. Inschrijven kan door op een naam te klikken, of op een dag te klikken. Ook kan er bij een dag een opmerking worden toegevoegd, waarna de dag vet gedrukt wordt weergegeven, als je je muis over de dag laat hangen, wordt de opmerking weergegeven

Huislijst

Op de huislijst pagina kunnen de declaraties worden bijgehouden. Er is een overzicht te vinden van de stand, en de laatste zoveel declaraties. Negatieve bedragen staan in rood, positieve in het groen. Declaraties die je zelf hebt gemaakt kun je ook zelf verwijderen.

Declaratie

Zo ziet het toevoegen van een declaratie eruit. Vul een omschrijving in, een bedrag (later kan ook een berekening ingevoerd worden) en geef aan bij wie het hoeveel keer gedeclareerd moet worden. Om op een snelle manier het eten te declareren van een dag kun je de dag opzoeken en vervolgens makkelijk declareren.